Slider
financieleman-logo-apple

TARIEVEN DIENSTVERLENING JOUW FINANCIELE MAN

Tarieven Jouw Financiële Man

Jouw Financiële Man geeft financieel advies aan ondernemers en particulieren en is gevestigd in De Knipe, een dorp in Friesland onder de rook van Heerenveen. Het bedrijf geeft onafhankelijk en eerlijk financieel advies over hypotheken, levensverzekeringen, pensioenen, sparen en beleggen. Eigenaar van Jouw Financiële Man is Remco van der Weide.

Jouw Financiële Man vindt het belangrijk om helder en transparant te zijn over de tarieven;

  • Kennismaking en oriëntatie : Gratis
  • Intake en opstart : € 300,00 eenmalig (incl. btw. € 363,00)
  • Begeleiding : € 120,00 per uur (incl. btw. € 145,20)
  • Permanent financieel inzicht : € 120,00 per jaar (incl. btw. € 145,20)

Een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van Jouw Financiële Man is het “permanent financieel inzicht”. Wat houdt dit in?

Jij krijgt onbeperkt toegang tot het online planningsprogramma. Jij houdt voor de toekomst inzage in jouw financiële situatie bij pensioen, overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Je kunt scenario’s aanpassen en varianten doorrekenen. Onderdeel van het abonnement “permanent financieel inzicht” is ook dat je altijd op Jouw Financiële Man terug kunt vallen bij financiële vragen.

Er worden geen kosten in rekening gebracht als de uitwerking van het vraagstuk beperkt blijft tot 30 minuten. Veel klanten ervaren deze werkwijze als plezierig en laagdrempelig. Voor deze service betaal je jaarlijks een vast bedrag.

Heb je vragen over de tarieven van Jouw Financiële Man neemt gerust contact met mij op.

Remco van der Weide

 

versie:JFMtarieven2018