Home
Ik help je
om grip te krijgen
op jouw
financiële situatie
financieleman-logo-apple

Eerlijk Financieel Advies in Heerenveen

Eerlijk en onafhankelijk financieel advies van Remco van der Weide

Jouw Financiële Man geeft eerlijk financieel advies aan ondernemers en particulieren in Heerenveen en is gevestigd in De Knipe. Een dorp in Friesland onder de rook van Heerenveen. Financiële Man geeft advies over hypotheken, levensverzekeringen, pensioenen, sparen en beleggen. Eigenaar is Remco van der Weide.

Eerlijk Financieel advies in Heerenveen

Eerlijk advies zit ingebakken in de werkwijze van Jouw Financiële Man. Het bedrijf begeleidt klanten bij financiële vraagstukken en kiest er bewust voor niet te bemiddelen in producten. Deze aanpak, met de focus op begeleiding, geeft Remco de gelegenheid om voor de volle 100% naast de klant te staan. Eerlijk advies is hiermee gegarandeerd. Eerlijk zijn betekent ook dat Remco met jou kritisch in gesprek gaat over de haalbaarheid van financiële doelen en de wenselijkheid van bepaalde financiële producten. Denk hier aan de afweging om wel of niet te gaan beleggen.

Remco wil op een eerlijke wijze de financiële wereld een stukje dichter bij zijn klanten brengen. De financiële sector zit complex in elkaar en de sector is de afgelopen jaren regelmatig negatief in het nieuws geweest. Klanten voelen zich regelmatig onzeker en afhankelijk bij contacten met de financiële sector. Ook de digitalisering zorgt voor een verwijdering. Gevolg is dat er steeds meer behoefte is aan echt eerlijk en onafhankelijk advies. Jouw Financiële Man zorgt hiervoor.

Jouw Financiële Man werkt met vlogs/blogs over concrete financiële dilemma’s. Voorbeelden zijn: Wel of niet gaan beleggen, wel of niet oversluiten overlijdensrisicoverzekering en wel of niet de hypotheek oversluiten. De blogs/vlogs worden regelmatig geactualiseerd.

inzicht_en_overzicht

JIJ:
INZICHT EN
OVERZICHT

begeleiding_waar_nodig

IK:
BEGELEIDING
WAAR NODIG

kiest_en_beslist

JIJ:
KIEST EN
BESLIST

finaciele_rust

JIJ:
FINANCIËLE RUST
EN ZEKERHEID

Met financieel advies van Jouw Financiële Man heb je:

  • De zekerheid dat jouw klantbelang voor 100% wordt gediend;
  • Volledige grip op jouw eigen financiële situatie;
  • Periodiek persoonlijk contact met jouw financieel adviseur;
  • Een verbeterde positie bij gesprekken met financieel dienstverleners;
  • Altijd support bij kleine en grote financiële vraagstukken;
  • In de toekomst grip door permanente toegang tot het online programma.
  • Financiële rust en zekerheid.