werkwijze
Van financiëel inzicht
naar eigen keuzes
Image is not available
financieleman-logo-apple

EERLIJK FINANCIEEL ADVIES

Financieel advies door Remco van der Weide

Jouw Financiële Man geeft financieel advies aan ondernemers en particulieren en is gevestigd in De Knipe, een dorp in Friesland onder de rook van Heerenveen.

Het bedrijf geeft onafhankelijk en eerlijk financieel advies over hypotheken, levensverzekeringen, pensioenen, sparen en beleggen. Eigenaar van Jouw Financiële Man is Remco van der Weide.

Remco wil met Jouw Financiële Man de financiële wereld een stukje dichter bij zijn klanten brengen. De financiële sector zit complex in elkaar en de sector is de afgelopen jaren regelmatig negatief in het nieuws geweest. Het gevolg is dat klanten zich regelmatig onzeker en afhankelijk voelen bij contacten met de financiële sector. Ook de digitalisering zorgt voor een verwijdering. Remco van der Weide helpt jou op een persoonlijke en onafhankelijke wijze de weg te vinden in de financiële wereld. Het enige belang dat telt bij het financieel advies. van Jouw Financiële Man, is het klantbelang

Met het online programma en de persoonlijke begeleiding krijg jij op een unieke wijze integraal grip op je inkomens- en vermogenssituatie. De scenario’s pensionering, overlijden, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid worden samen met de klant met een online programma in kaart gebracht.

Naast integraal financieel advies, werkt Jouw Financiële Man ook met vlogs/blogs over concrete, financiële dilemma’s. Voorbeelden zijn: Wel of niet gaan beleggen, wel of niet oversluiten overlijdensrisicoverzekering en wel of niet de hypotheek oversluiten. De blogs/vlogs worden regelmatig geactualiseerd

inzicht_en_overzicht

JIJ:
INZICHT EN
OVERZICHT

begeleiding_waar_nodig

IK:
BEGELEIDING
WAAR NODIG

kiest_en_beslist

JIJ:
KIEST EN
BESLIST

finaciele_rust

JIJ:
FINANCIËLE RUST
EN ZEKERHEID

Met financieel advies van Jouw Financiële Man heb je:

  • De zekerheid dat jouw klantbelang voor 100% wordt gediend;
  • Volledige grip op jouw eigen financiële situatie;
  • Periodiek persoonlijk contact met jouw financieel adviseur;
  • Een verbeterde positie bij gesprekken met financieel dienstverleners;
  • Altijd support bij kleine en grote financiële vraagstukken;
  • In de toekomst grip door permanente toegang tot het online programma.
  • Financiële rust en zekerheid.