Home
Wil jij zelf grip hebben op jouw financiën?
Image is not available
financieleman-logo-apple

FILOSOFIE

Financiële kennis, rust, zekerheid en een prettiger leven

Kennis. Daar begint het mee, als jij grip wilt op jouw financiën. Baas zijn en blijven over jouw eigen geld. Met zekerheid, met rust. Een uniek softwareprogramma laat jou zien wat de financiële mogelijkheden zijn binnen deze steeds complexer wordende materie. In één overzicht krijg jij financieel inzicht. Ik deel mijn jarenlange kennis en ervaring met jou en dat zorgt ervoor dat jij straks jouw eigen financiën kan overzien en managen. Zo kan jij veel betere keuzes en beslissingen maken,  gewoon slimmer met jouw geld omgaan. Ik ben jouw gids naar financiële rust en zekerheid, een prettiger leven!

Onafhankelijke financiële begeleiding
De filosofie van Jouw financiële man is de financiële wereld een beetje dichterbij de mens te brengen. Om jou de wereld achter de cijfers beter te leren begrijpen. Hoe prettig is het als je bij belangrijke beslissingen onafhankelijke financiële begeleiding kan krijgen? En nog belangrijker: dat je daar ook naar gaat handelen. Dat is de rode draad in mijn aanpak: zelf doen waar het kan, begeleiding waar jij het nodig vindt.

Welke vraag, wens of doel je ook voor ogen hebt, het begint met jezelf een antwoord te geven op: is dat wat ik wil, is het een verstandige keuze en kan ik dat wel betalen? En daar ligt voor mij de uitdaging. Hoe complex ook, jij gaat op basis van onze gesprekken veel beter met jouw geld om. Voor nu en in de toekomst. Wat mijn meerwaarde is? Onafhankelijke begeleiding waarbij jouw belang altijd voorop staat.

Heb jij vragen over: het oversluiten van een hypotheek, het investeren van spaargeld, de samenstelling van een beleggingsportefeuille of over het verloop van jouw pensioen? Ik ben jouw gesprekspartner die de wirwar aan regels van de financiële wereld begrijpt. Jarenlang werkte ik in de financiële sector en mijn opgebouwde kennis en ervaring zet ik nu in voor jou.

Wat is jouw vraag? Durf jij het aan om zelf de regie te pakken over jouw eigen geld? Dan ga ik graag met jou vrijblijvend een verhelderend gesprek aan.

Mijn naam is Remco van der Weide. Graag tot ziens!

Over Jouw financiële man

inzicht_en_overzicht

JIJ: INZICHT EN OVERZICHT

Met één druk op de knop in het financieel planningsprogramma krijg jij inzicht en overzicht in jouw actuele inkomsten en uitgaven. En wordt in kaart gebracht wat jouw financiële situatie is bij pensionering, eerder stoppen met werken, arbeidsongeschiktheid en overlijden.

begeleiding_waar_nodig

IK: BEGELEIDING WAAR NODIG

Mijn begeleiding is gericht op het bieden van andere perspectieven, het wegnemen van onzekerheden, het bespreken van alternatieven en het kritisch doorvragen naar jouw wensen en doelen.

kiest_en_beslist

JIJ: KIEST EN BESLIST

Jij zelf staat aan het roer en neemt de juiste financiële beslissingen door slimmer om te gaan met jouw geld, want jij hebt nu inzicht en overzicht. De gevolgen van je beslissing kun je direct doorrekenen in jouw financiele planningsprogramma.

finaciele_rust

JIJ: FINANCIËLE RUST EN ZEKERHEID

Een prettiger leven!