werkwijze
Van financiëel inzicht
naar eigen keuzes maken
Image is not available
financieleman-logo-apple

WERKWIJZE

Met een uniek softwareprogramma, krijg jij in- en overzicht in jouw financiële mogelijkheden

Mijn werkwijze?
Ik bied jou financieel inzicht. Door het inventariseren en analyseren van jouw eigen financiële gegevens. Jij pakt zelf de regie, dat is de basis van mijn aanpak. Bewust worden van jouw financiële mogelijkheden. Het krijgen van meer inzicht en overzicht. Hoe? Door jouw toekomstige inkomsten –en uitgaven in een financieel digitaal programma te zetten. Hoe ziet jouw situatie er uit bij pensionering, overlijden, arbeidsongeschiktheid of als je eerder wilt stoppen met werken?

Dit alles in een veilige internet omgeving. Als alle gegevens erin staan, heb jij met één druk op de knop een financieel overzicht. Dit programma laat jouw actuele situatie zien en ook wat in de toekomst voor jou wel of niet mogelijk is.

Wat levert dat op?
Een eigen financieel stappenplan. Jij bent de beslisser maar ik kijk eventueel over jouw schouder mee. Ik stel kritische vragen om er zeker van te zijn dat jij op de juiste financiële route zit. En als het nodig is, schakel ik een team van experts in, fiscalisten of accountants uit jouw of mijn netwerk. Ik ga net zo lang door totdat jouw geld voor jou gaat werken, op de manier zoals jij dat wilt. En ik? Ik sta naast je.  Ik ben er voor jou om jouw vragen te beantwoorden en te ondersteunen bij gesprekken en bijvoorbeeld kritisch  te zijn op offertes die je krijgt. Ik blijf altijd op de achtergrond bereikbaar als sparringspartner voor kleine en grote vragen.

Grafiek-1
Grafiek-2
Grafiek-3

Financiële rust en zekerheid, een prettiger leven.

schema-werkwijze