Home
Ik help je
om grip te krijgen
op jouw
financiële situatie
financieleman-logo-apple

ONAFHANKELIJK FINANCIEEL ADVIES FRIESLAND

Onafhankelijk financieel advies Friesland

Jouw Financiële Man geeft onafhankelijk financieel advies aan ondernemers en particulieren en is gevestigd in De Knipe, een dorp in Friesland onder de rook van Heerenveen. Jouw Financiële Man geeft advies over hypotheken, levensverzekeringen, pensioenen, sparen en beleggen. Eigenaar is Remco van der Weide.

De term onafhankelijk financieel advies valt te pas en te onpas in de financiële sector

Aan de onafhankelijkheid wordt (terecht) vaak getwijfeld. Hoe zorgt Jouw Financiële Man nu voor een echt onafhankelijke positie? Dit zit ingebakken in de werkwijze van Jouw Financiële Man. Het bedrijf begeleidt klanten namelijk bij financiële vraagstukken en kiest er voor niet te bemiddelen in financiële producten. Als adviseur heb ik daardoor geen enkel financieel belang bij jouw keuze een product wel/niet af te sluiten, bij welke partij je het afsluit en via welk kanaal je het wilt regelen.

De rol van Jouw Financiële Man is jou op geheel onafhankelijke wijze te begeleiden in het traject van financieel inzicht naar zelf de goede keuzes maken. Het klantbelang staat centraal. Het resulteert is financiële rust en zekerheid.

Een belangrijke drijfveer voor Remco om echt onafhankelijk te kunnen adviseren, is de wens de financiële wereld een stukje dichter bij zijn klanten te brengen. De financiële sector zit complex in elkaar en de sector is de afgelopen jaren regelmatig negatief in het nieuws geweest. Klanten voelen zich regelmatig onzeker en afhankelijk bij contacten met de financiële sector. Ook de digitalisering zorgt voor een verwijdering.

De aanpak van Jouw Financiële Man zorgt voor financiële rust en zekerheid, een prettiger leven.

Om haar klanten te informeren werkt Jouw Financiële Man met vlogs/blogs over concrete financiële dilemma’s. Voorbeelden zijn: Wel of niet gaan beleggen, wel of niet oversluiten overlijdensrisicoverzekering en wel of niet de hypotheek oversluiten. De blogs/vlogs worden regelmatig geactualiseerd.

 

Wil je ook onafhankelijk financieel advies? Neem contact op met mij!

 

inzicht_en_overzicht

JIJ:
INZICHT EN
OVERZICHT

begeleiding_waar_nodig

IK:
BEGELEIDING
WAAR NODIG

kiest_en_beslist

JIJ:
KIEST EN
BESLIST

finaciele_rust

JIJ:
FINANCIËLE RUST
EN ZEKERHEID

Met financieel advies van Jouw Financiële Man heb je:

  • De zekerheid dat jouw klantbelang voor 100% wordt gediend;
  • Volledige grip op jouw eigen financiële situatie;
  • Periodiek persoonlijk contact met jouw financieel adviseur;
  • Een verbeterde positie bij gesprekken met financieel dienstverleners;
  • Altijd support bij kleine en grote financiële vraagstukken;
  • In de toekomst grip door permanente toegang tot het online programma.
  • Financiële rust en zekerheid.