Home
Ik help je
om grip te krijgen
op jouw
financiële situatie
financieleman-logo-apple

REMCO VAN DER WEIDE

WIE IS REMCO VAN DER WEIDE

Mijn naam is Remco van der Weide. Ik ben 48 jaar oud en woon in De Knipe, een klein dorpje in Friesland in de buurt van Heerenveen. Ik ben getrouwd met Agnes en heb een zoon Julian van 12 jaar oud. Mijn omgeving omschrijft mij als sociaal, gedreven, eerlijk, analytisch, sportief en met humor. Mijn hobby’s zijn: voetbal, tennis, lezen, wandelen, hardlopen en Italië. Voor een partijtje tennis kun je mij altijd wakker maken.

Na mijn studie aan de universiteit en het HBO, ben ik al vlot in het vak van financieel advies gerold. Tot 2018 heb ik met veel plezier gewerkt voor de Rabobank en de Frieslandbank. Ik ben daar werkzaam geweest als financieel adviseur en financieel planner. Wat het vak van Financieel Advies mooi maakt is de complexiteit van de onderwerpen en de diversiteit aan mensen die je ontmoet. Het is elke keer genieten als je dienstverlening resulteert in tevreden klanten met financiële rust en zekerheid.

In de loop der jaren heb ik ontdekt dat het helpen van anderen een belangrijke kernwaarde voor mij als persoon is. Het was daarom logisch dat “helpen” ook de kern van mijn bedrijf Jouw Financiële Man zou worden. In 2018 ben ik als ondernemer gestart. Ik ervaar nu de volledige vrijheid om mijn klanten “echt” te kunnen helpen in hun reis van financieel inzicht naar zelf beslissen.

Ik merk bij mijn klanten dat de financiële wereld als complex wordt ervaren. Er is behoefte aan ongebonden adviseurs die voor 100% naast de klant staan en die ook inhoudelijk goed zijn geïnformeerd. Jouw Financiële Man speelt hier op in.

Om mijn klanten te informeren vind ik het leuk om regelmatig vlog/blogs te publiceren. Ook schrijf ik voor een breder publiek een column voor Groot Heerenveen over financiën.

Remco van der Weide

Eigenaar van Jouw Financiële Man

inzicht_en_overzicht

JIJ:
INZICHT EN
OVERZICHT

begeleiding_waar_nodig

IK:
BEGELEIDING
WAAR NODIG

kiest_en_beslist

JIJ:
KIEST EN
BESLIST

finaciele_rust

JIJ:
FINANCIËLE RUST
EN ZEKERHEID

Met financieel advies van Jouw Financiële Man heb je:

  • De zekerheid dat jouw klantbelang voor 100% wordt gediend;
  • Volledige grip op jouw eigen financiële situatie;
  • Periodiek persoonlijk contact met jouw financieel adviseur;
  • Een verbeterde positie bij gesprekken met financieel dienstverleners;
  • Altijd support bij kleine en grote financiële vraagstukken;
  • In de toekomst grip door permanente toegang tot het online programma.
  • Financiële rust en zekerheid.