Vlog
Financiële dilemma’s:
Waar baseer jij je keuze op?
Gevoel of verstand?
Image is not available
financieleman-logo-apple

Belastingaangifte 2018 … en dan?

De belastingaangifte 2018 staat weer klaar. Maar weet je dat je belastbaar inkomen, vermogen, hypotheken of andere geldleningen, je woningwaarde, de renteaftrek, zelfstandigenaftrek en al die andere aftrekposten een grote bron van informatie zijn? Niet alleen voor de Belastingdienst, maar vooral voor jou!

Sinds 1 maart is het jaarlijks feest der cijfertjes weer van start gegaan en kunnen we onze aangifte inkomstenbelasting weer doen. Via diverse media vernam ik dat de eerste 24 uur meer dan 400 duizend mensen aangifte hebben gedaan. De eerste kwam zelfs 50 seconden na middernacht al binnen.

Maar weet je dat je veel meer uit je IB-aangifte kunt halen? En nu je alle cijfers en (online) documentatie bij de hand hebt, is het moment perfect om je daarin te verdiepen.

Vanuit je belastingaangifte linea recta naar je toekomst

Elk voorjaar tussen maart en mei herhaalt het ritueel zich weer: als de stapels papieren en online dossiers worden verzameld voor de accountant. Een uitgelezen moment om uitgebreid stil te staan bij jezelf en bij (de toekomst van) je gezin.

Je belastingpapieren en de aan te leveren gegevens vormen namelijk de basis voor de invulling van jouw toekomst. Aangevuld met je wensen en behoeften. Door alles zorgvuldig op een rijtje te zetten krijg je overzicht en een doorberekening naar toekomstscenario’s geeft je inzicht: in waar je nu staat en in hoe je bent voorbereid op (mogelijke risico’s in) de toekomst.

Lekker efficiënt

Door vanuit je belastingaangifte door te pakken naar een eerste inventarisatie voor een financieel advies. Je belastingpapieren heb je al bij de hand; een afspraak met mij is een snelle, efficiënte volgende stap.

Ons gesprek gaat daarna vooral over jouw en jullie leven, over jouw en jullie dromen, wensen en behoeften en over jouw en jullie toekomst. En over hoeveel regie jij wilt over je financiële toekomst. Zo kun jij deze geheel naar eigen inzicht inrichten met behulp van mijn financiele begeleiding.

Dus zodra je alle papieren van je belastingaangifte voor 2018 verzameld hebt, aarzel niet en bezoek mijn website www.jouwfinancieleman.nl , bel mij (06-490 80 215) of mail (remco@jouwfinancieleman.nl).

Gemakkelijker kan ik het niet voor je maken, leuker en inzichtelijker wel.

Remco van der Weide

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *